Meszmerizmus vagy SzóNélküli (Noverbális) Hipnóterápia

Attila volt a meszmerizmus előfutára Kelet Europában, Ő  oktatta első alkalommal 2013-ban, Budapesten és Kolozsváron a Meszmerizmust a ma ismert formában – magyarul, románul és angolul, ugyanakkor az elnevezések: ”Igézés”  , ”Quantum Jelenlét” is Attillától származnak, magyar nyelven.
©T.Attila 2010 – 2022 – Minden jog fenntartva, www.hipnozis.ro.®

meszmerizmus

Marco Paret-től tanulta a Meszmerizmus Europai formáját Attila, Olaszországban és Franciaországban.

Ezek a tehnikák is mint a klasszikus hipnóterápia működnek személyesen, de ugyanúgy működnek interneten keresztül is videóplatformon keresztül. Magyarországon még senki sem foglalkozik internetes hipnóterápiával, mivel a páciensek még nem értik, nem tudják hogy ugyanolyan hatékony mint élőben a rendelőben, viszont olcsóbb mert nem kell akár pár száz km-t utazni egy jó hipnóterapeutához. A hipnóterapeuták még nem tanulták, nem tudják hogy dolgozzanak interneten keresztül. Ha ez a szakmád, megtanulhatod Attillától.

hipnózis, online hipnózis, önhipnózis, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-abaúj-zemplén, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala, Kolozsvár, Erdélyi hipnózis, meszmerizmus, magyar meszmerizmus, magnetizmus, igézés, bűvölés, quantum jelenlét, kvantum jelenlét, Anton Mesmer
©T.Attila 2010 – 2022 – MindSpark Hipnózis Akadémia – Minden jog fenntartva, www.hipnozis.ro.®
%d bloggers like this: